FIN LAVA B KIERRÄTYS

Kierrätetty FIN-lava B on tukeva ja kustannustehokas vaihtoehto esimerkiksi hyllytykseen, konepajoille tai muuhun rahtiin, joissa vaaditaan hieman leveämpää lavaa. FIN-lavan mitat ovat 1000×1200, paino n. 25 kg ja kantavuus 1800kg. Lavan väri on tummahko ja käytetty. Tuote saattaa sisältää joitain pahvi-, teippi-, etiketti- tai muita kalvomerkintöjä. Lavasta löytyy käytön jälkiä, mutta ei ole saastumisen merkkejä, eikä käytöstä aiheutuneita tikkuja. Lavassa on kolme jalkaa ja lohkot ovat suoria. Lava ei lähtökohtaisesti ole IPPC-leimattu.

FIN-lavan koko perustuu VR:n käyttämään lavatyyppiin eli VR-lavaan. EUR-lavaa suurempi leveys johtuu siitä, että rataverkkomme raideleveys on suurempi kuin Länsi-Euroopassa.

Tutustu FIN-lavavalikoimaan, ota yhteyttä ja tilaa! Nopea ja luotettava toimitus. Myymme FIN-lavat uutena tai käytettyinä. Valitsemme tarvittaessa tarpeisiisi sopivimman kolmesta eri FIN-lavamallistamme.

  • Laadukkaat lavat
  • Toimitusvarmuus
  • Perheyritys jo vuodesta 1983
  • 24/7 lavapäivystys
Availability: Ei varastossa, vain jälkitoimituksena Osasto:

Kuvaus

Standardikokoisista lavoista Suomessa on käytössä FIN- ja EUR-lavoja sekä myymälälavoja. FIN-lava on kooltaan 1000 mm × 1200 mm ja EUR-lava 800 mm × 1200 mm. Nämä standardilavat tunnistaa FIN- tai EUR-leimasta lavan sivussa.

Lisätiedot

Paino 25 kg
Mitat 120 × 100 cm
Kantavuus

1800 kg

Tukevuus

Tukeva

IPPC-leimattu

Ei

Saatavuus

Jälkitoimituksessa