FIN LAVA A IPPC UUSI

Uusi FIN-lava A on varma ja tukeva vaihtoehto esimerkiksi elintarviketeollisuuteen, jossa vaaditaan hieman leveämpää lavaa. Tämä ISPM 15/IPPC-tähkäleimattu lava on mitoiltaan 1000×1200, paino n. 25 kg ja kantavuus 1800kg. Lava on kammiokuivattu ja väri on vaalea. Tuote ei sisällä pahvi-, teippi-, etiketti- tai muita kalvomerkintöjä ja se on tasaisesti naulattu sekä sahattu. Lavasta ei löydy käytön jälkiä, eikä käytöstä aiheutuneita tikkuja. Lavassa on kolme jalkaa ja lohkot ovat suoria. Kulmat on viistottu ja lava lämpökäsitelty.

FIN-lavan koko perustuu VR:n käyttämään lavatyyppiin eli VR-lavaan. EUR-lavaa suurempi leveys johtuu siitä, että rataverkkomme raideleveys on suurempi kuin Länsi-Euroopassa.

Tutustu FIN-lavavalikoimaan, ota yhteyttä ja tilaa! Nopea ja luotettava toimitus. Myymme FIN-lavat uutena tai käytettyinä. Valitsemme tarvittaessa tarpeisiisi sopivimman kolmesta eri FIN-lavamallistamme.

  • Laadukkaat lavat
  • Toimitusvarmuus
  • Perheyritys jo vuodesta 1983
  • 24/7 lavapäivystys
Osasto:

Kuvaus

Standardikokoisista lavoista Suomessa on käytössä FIN- ja EUR-lavoja sekä myymälälavoja. FIN-lava on kooltaan 1000 mm × 1200 mm ja EUR-lava 800 mm × 1200 mm. Nämä standardilavat tunnistaa FIN- tai EUR-leimasta lavan sivussa.

Lisätiedot

Paino 25 kg
Mitat 120 × 100 cm
Kantavuus

1800 kg

Käyttötarkoitus

Elintarvike

Tukevuus

Tukeva

IPPC-leimattu

Kyllä

Saatavuus

Heti varastosta