EUR LAVA C KIERRÄTYS

Kierrätetty EUR-lava C on tukeva ja kustannustehokas vaihtoehto esimerkiksi konepajan tarpeisiin tai muuhun rahtiin. EUR-lavan mitat ovat 800×1200, paino n. 20 kg ja kantavuus 1000 kg. Lavan väri on tumma ja pinnasta saattaa löytyä jäännöskosteutta. Tuote saattaa sisältää pahvi-, teippi-, etiketti- tai muita kalvomerkintöjä. Lavasta löytyy käytön jälkiä, mutta ne eivät vaikuta siinä kuljetettavan tuotteen laatuun. Lavassa on kolme jalkaa ja lohkot saattavat olla hieman vinoja. Lava ei ole lähtökohtaisesti IPPC-leimattu ja siinä voi esiintyä hieman tikkuja tai muita puutteita.

Tutustu EUR-lavavalikoimaan, ota yhteyttä ja tilaa! Nopea ja luotettava toimitus. Myymme EUR-lavat uutena tai käytettyinä. Valitsemme tarvittaessa tarpeisiisi sopivimman seitsemästä eri EUR-lavamallistamme.

  • Laadukkaat lavat
  • Toimitusvarmuus
  • Perheyritys jo vuodesta 1983
  • 24/7 lavapäivystys
Osasto:

Kuvaus

EUR-lava on Suomessa se yleisin kuormalava. EUR-lavan mitat ovat 800×1200.
Laatuluokka C tarkoittaa että lava ei ole enää priima (A tai B-luokka) mutta sopii aluslavaksi hyvin kuljetuksiin missä hinta ratkaisee. C-laadun lava on siis kiertänyt hieman kauemmin mitä A tai B-luokka. Lavassa voi olla kohtalaisen paljonkin puutteita jonka takia lava ei ole enää EUR-lavan standardin mukainen mutta sopii kuitenkin käytettäväksi siinä missä etsitään sitä kustannustehokkainta ratkaisua, yleensä konepajat.

Lisätiedot

Paino 20 kg
Mitat 120 × 80 cm
Kantavuus

<1000 kg

Käyttötarkoitus

Konepaja, Rahti

Tukevuus

Tukeva

IPPC-leimattu

Ei

Saatavuus

Heti varastosta