EUR LAVA A IPPC UUSI

Uusi EUR-lava A on varma ja tukeva vaihtoehto esimerkiksi elintarviketeollisuuteen, automaattilinjoille tai painotaloihin. Tämä ISPM 15/IPPC-tähkäleimattu lava on mitoiltaan 800×1200, paino n. 20 kg ja kantavuus 1500kg. Lava on kammiokuivattu ja väri on vaalea. Tuote ei sisällä pahvi-, teippi-, etiketti- tai muita kalvomerkintöjä ja se on tasaisesti naulattu ja sahattu. Lavasta ei löydy käytön jälkiä, eikä käytöstä aiheutuneita tikkuja. Lavassa on kolme jalkaa ja lohkot ovat suoria. Kulmat on viistottu ja lava lämpökäsitelty.

Tutustu EUR-lavavalikoimaan, ota yhteyttä ja tilaa! Nopea ja luotettava toimitus. Myymme EUR-lavat uutena tai käytettyinä. Valitsemme tarvittaessa tarpeisiisi sopivimman seitsemästä eri EUR-lavamallistamme.

  • Laadukkaat lavat
  • Toimitusvarmuus
  • Perheyritys jo vuodesta 1983
  • 24/7 lavapäivystys
Osasto:

Kuvaus

Suomalaisen standardin EUR-lavaa suurempi leveys selittyy rataverkkomme suuremmalla raideleveydellä, jonka vuoksi suomalaisen tavaravaunun pohja on leveämpi kuin Länsi-Euroopan junissa.  Puisen FIN-lavan tyypillinen massa on noin 25 kg, EUR-lava painaa vastaavasti 20–22 kg. Kuormalavan paino voi vaihdella useita kiloja käytetyn puulajin ja lavan kosteuden mukaan.

Lisätiedot

Paino 20 kg
Mitat 120 × 80 cm
Kantavuus

1200 kg

Käyttötarkoitus

Automaattilinjoille, Elintarvike

Tukevuus

Tukeva

IPPC-leimattu

Kyllä

Saatavuus

Heti varastosta